Mittfältet Henrik Fo, Lunkan L, Mackan L, Erik A, släpande mittfältare Christoffer G.

1-1 6 min. Nikki ass. Mackan.
2-1 40 min. Lunkan ass. Taffi
3-3 85 min. Lunkan ass. kommer ej ihåg...

Varning till Lunkan, Taffi, och Jens

Matchen öppnades i högt tempo, och Tafa gjorde ledningsmålet för Tynnered, väldigt likt Messi... Kom in från högerkanten sprang längs straffområdslinjen i hög fart, vi fick inte tag på honom, sen skjuter han med v.foten in bollen. Starkt prestation.

Minuten efter, kvitterar PUSHERS genom ett långskott från egen! planhalva, målvakten stod långt ute, men jag tror nog att det var menat som en crosspassning, men det håller nog inte Nikki med om...
PUSHERS tog väl hand om Tafa, alla uppspel skulle gå via honom, alt. Muhammed.
De lyckades sällan, vi var väl medvetna om detta.
PUSHERS skapade massor av målchanser, och Jompa kunde gjorde något mål både i första och andra halvlek. Men till sist så gav Lunkan PUSHERS en välförtjänt ledning med ett riktigt kanonskott som målvakten inte var mäktig att hålla.

Andra halvlek var den andra lik, mycket bollinnehav för PUSHERS och massor av missade målchanser, och så får Tynnered kvittera via en frisparksretur, där Vi inte hjälpte Eskil. PUSHERS fortsatte att skapa lägen, därför kom Tynnereds ledning mycket orättvist, Muhammed vände och vred ut och in på våra lite för passiva försvarare, och slog in bollen utan chans för Eskil, starkt prestation.
PUSHERS gav inte upp, utan fortsatte att skapa ytterligare målchanser, kvitteringen stod Lunkan för genom att nicktoucha in bollen. Därefter hade Lunkan en jättechans att slå in vinstmålet, men sköt utanför. 3-3 kändes som en förlust, även ifall vår kvittering kom sent.